Sobota 08.03.2014 premiera pierwszego piwa z nowego Browaru Kontraktowego Spirifer.
American Amber Ale
Ekstrakt - 12,5%
alk - 5% obj
IBU - 40 (tak wychodzi z kalkulatorów)
5 chmieli - Magnum, Goldings, Cascade (US) i na zimno: Citra oraz Simcoe.
Serdecznie zapraszamy.
Uwaga, uwaga
Premiera piwa zamiast w piątek 14.03 odbędzie się w Gorączce Złota w sobotę 15.03.2014
Pierwsze polsko-irlandzkiego piwo w stylu Robust Oatmeal Stout (Krzepki/Solidny Stout Owsiany)
LUBLIN TO DUBLIN
Piwo uwarzone wspólnie przez Pintę i O'Hara's będzie miało premierę w ten weekend równocześnie w Irlandii i w Polsce!
Serdecznie zapraszamy.
ps. za utrudnienia baaaaardzo przepraszamy
Uwaga, uwaga
Premiera piwa zamiast w piątek 14.03 odbędzie się w Gorączce Złota w sobotę 15.03.2014
Pierwsze polsko-irlandzkiego piwo w stylu Robust Oatmeal Stout (Krzepki/Solidny Stout Owsiany)
LUBLIN TO DUBLIN
Piwo uwarzone wspólnie przez Pintę i O'Hara's będzie miało premierę w ten weekend równocześnie w Irlandii i w Polsce!
Serdecznie zapraszamy.
ps. za utrudnienia baaaaardzo przepraszamy
Jakże żałuję, że nie mogę być w Warszawie w ten weekend.
Moje wizyty w tym miejscu wspominam miło
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Ilość kranów powiększona...
Czas na próbę ostrości naszych marynowanych serów tym razem dodaliśmy papryczki habanero i jalapeno...
Serdecznie zapraszamy.
Mam nadzieję, że marynowane sery z habanero i jalapeno będą dostępne jeszcze w następny weekend, dopiero wtedy mogę wpaść. Rozmawiałem też z innym forumowiczem o GZ, o serach itp, więc nie tylko ja jestem tym zainteresowany
Mam nadzieję, że marynowane sery z habanero i jalapeno będą dostępne jeszcze w następny weekend, dopiero wtedy mogę wpaść. Rozmawiałem też z innym forumowiczem o GZ, o serach itp, więc nie tylko ja jestem tym zainteresowany
Mild to klasyczny przykład wyspiarskiego piwowarstwa o bardzo łagodnym i zharmonizowanym smaku, w którym dominują nuty słodowe, karmelowe i orzechowe.
Serdecznie zapraszamy.
Comment