Wczoraj właściciel zapowiedział, że w przyszłym tygodniu ściągnie nowy rodzaj - ciemnego skalaka 13%. Może nie od początku tygodnia, ale z tego co mówił, to już koło środy powinno być
Wybrzeże Gdyńskie 6B (obok Centrum Olimpijskiego), Bar Pod Kopytem
Collapse
X
-
No to się minęliśmy lub nie zauważyliśmy. To drugie nie byłoby dziwne, bo nie wiem, jak wyglądasz.
Miejsce świetne, bardzo przyjemnie się siedzi w ogródku z widokiem na boisko. Szefowa miła, szef żartowniś (na dzień dobry oznajmił, że zaraz zamykają), gdzieś grasuje też kot, ale kuli ogon przy inspektorach pracy. Żeby tylko jakieś samoloty kursowały stamtąd do mnie do domu, byłoby idealnie.Comment
-
My byliśmy czerwonym Hyundaiem z kierowcąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Byliśmy wczoraj, kot był obecny patrolował stoły i okolicę, na kranach 10° i 11°, trwa oczekiwanie na dostawę 12° i ciemniaka. Chciały nas zeżreć komary ale na barze szefostwo poczęstowało nas sprayem na to paskudztwo. Ogólnie miejsce bardzo przyjemne a piwka pyszne. Super, że jest plenerowe miejsce w Wawie z lanymi czeskimi i to z Rohozca.Comment
-
-
Comment
-
Podpisuję się pod powyższym - my wczoraj skorzystaliśmy z kocyków, które udostępnia właściciel, bardzo miły gest z jego strony, dzięki temu dało się wysiedzieć do późna.Comment
-
Comment
-
Oj tam, oj tam, wręcz odwrotnie, kocyk tylko sprawił, że 13-tki były smaczniejsze.
Do tego frytki, porcja spora za 5 zł, oj żeby się te ceny utrzymały jak najdłużej.
Koty się wczoraj pochowały, chyba dlatego, że nic się na ruszcie nie smażyło.Comment
-
Skoro Purc vel Keg dryer znalazł to miejsce, to niebawem nie warto będzie tam zaglądać - wysuszy wszystkie zapasybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
Comment