E to już nie to
Wybrzeże Gdyńskie 6B (obok Centrum Olimpijskiego), Bar Pod Kopytem
Collapse
X
-
To prawda - klimat trochę prysł, choć zapewne taka posadzka jest bardziej praktyczna...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Korzystając z resztek ładnej pogody mieliśmy iść do ZOO, ale jak zobaczyliśmy 300 metrowe kolejki do kas, to odpuściliśmy (ja to przewidziałem)
Nie pozostało nic innego jak spacerek przez Wisłę i wzdłuż niej do Kopyta.
Posadzka klimatu nie ma, ale i nie przeszkadza. Przetestowaliśmy co nie co.
Karkówka z grilla z frytkami sałatką i sosami bardzo smaczna (21 zeta)
Skalak 10tka nieco płaski w smaku, za to 11tka przepyszna. Oba po 6 zeta.
No i jest całkiem niezły pszeniczny Primator za 8 zeta.
Obsługa w formie i niezmienionym składzie, komarów brak.
Sezon Pod Kopytem rozpoczętybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Korzystając z resztek ładnej pogody mieliśmy iść do ZOO, ale jak zobaczyliśmy 300 metrowe kolejki do kas, to odpuściliśmy (ja to przewidziałem)
Nie pozostało nic innego jak spacerek przez Wisłę i wzdłuż niej do Kopyta.
Posadzka klimatu nie ma, ale i nie przeszkadza. Przetestowaliśmy co nie co.
Karkówka z grilla z frytkami sałatką i sosami bardzo smaczna (21 zeta)
Skalak 10tka nieco płaski w smaku, za to 11tka przepyszna. Oba po 6 zeta.
No i jest całkiem niezły pszeniczny Primator za 8 zeta.
Obsługa w formie i niezmienionym składzie, komarów brak.
Sezon Pod Kopytem rozpoczęty"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
W końcu na Euro 2012 oglądaliśmy mecze do końca, a kończyły się po 22giej...
Trzeba zapytać przy okazji.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Byłem w sobotę "na jednym". Na kranach tradycyjnie Rohozec - jasne 10,11,12 i ciemna 13. Na piątym kranie w sezonie jest a zasadzie ma być Primator EPA po 7. Ma być bo chwilowo był promocyjny Zielony Skalak czy barwiona na zielono 11 z Rohozca po 5 pln.
Tradycyjnie dużo rowerzystów było, jakiś piesek bawił się piłeczką, w telewizji leciało kolarstwo a z grilla smakowicie pachniało pieczonym mięsiwem.
Ceny piwa się chyba nie zmieniły - pytałem tylko o 12 i jest nadal po 7 pln.
Uwielbiam ten lokal (czuję się tam jak na wakacjach) i w miarę możliwości będę odwiedzał.Last edited by legart; 2015-05-18, 20:46.Comment
-
Jest cudnie. Basen rower pilka piwo i bar pod kopytem. Ceny te same."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Kopyto ciągle daje rade!
na kranach Skalaki: 10,11,12 - jasne, 13 - ciemna, Oranżada, Primator: EPA, w cenach 5-8zł. Czyli po staremu. Rozczarowuje nieco wzrost cen jedzenia, np. wciąż dobry burger Kopyto 17=>20zł, czyli cena śródmiejskich burgerowni przybyło kilka stolików, ale ludu nadal sporo.
Minusy? wciąż toaleta (a raczej toitoi, w dodatku prażący się na pełnym słońcu ) oraz.. łysawy starszy pan z obsługi (w tamtym roku chyba go nie widziałem) bardzo psujący miłą atmosferęzdravím,
kamarád s ŽižkověComment
-
Łysawy starszy pan z obsługi wciąż na podobym poziomie, natomiast w roli "innych małych czeskich browarów" Zwierzyniec. Komary były obecne.Comment
-
Zdaje się że to współwłaściciel.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Comment