1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Wybrzeże Gdyńskie 6B (obok Centrum Olimpijskiego), Bar Pod Kopytem
Lokal jest czynny sezonowo - od 1 maja do ok. 23 września. Bardzo miłe miejsce , no i warszawski rekord - CZTERY nalewaki z czeskim piwem. Najbardziej smakowała mi 11.
Warto odwiedzić.
Czy w tym sezonie tez otwierają 1 maja?
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
No to gites. Trzeba będzie w wykend majowy jakieś spotkanko zrobić. Najpierw spacer brzegiem Wisły lub rowerek a potem SKALAKI
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Czynne jak najbardziej, wczoraj z ekipą zainaugurowaliśmy sezon. Na kranach Podskalák 10° i Skalák 11° za 6 zł, Skalák 12° i 13° (polotmavý) po 7 zł. Podawane w firmowych szklankach a dla browarbizowiczów w kuflach.
Comment