Tylko przechodziłem koło niego gdyż był zamknięty (otwarty chyba od 17) warto go jednak wymienić tutaj gdyż nad drzwiami wisi duży szyld browar na Jurze, a w oknach foldery browaru. Sądzę, że leją tu Zawiercie, bądź sprzedają w butelkach ale, żeby o tym się przekonać trzeba go będzie odwiedzić w godzinach pracy
Wileńska 43, Pub Lucyfer [zamknięte]
Collapse
X
-
Wileńska 43, Pub Lucyfer [zamknięte]
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-12-19, 22:16.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
-
-
Ich menu wskazuje, że leją Tyskacza a reszta to butle. Ale rzecz do sprawdzenia.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Też się tym zasugerowałem bo stronę widziałem ale wtedy nie byłoby wielkiego szyldu Zawiercia plus reklam ich piwGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A dziś już nawet ich strona nie działa....Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Nasze ceny
Browar na jurze:
Lane- Jasne Pełne 6zł /0,5 l
Lane2 -(piątek beczka) Czarnków ciemne - 6zł
BUTELKI:
Pils 5 zł
JP 6
Mocne 7 zł
Miodowe,Pszeniczne,Czekolada 8 zł
Ciechan :
Wyborny ,lagerowe - 6zł
Miodowe,Marcowe,Porter -8zl
Malinowy Lwówek- 7zł
browar Zamkowy
Raciborskie, Twierdzowe -różne 8zł
Bączki Czarnkowskie 0,33l po 5 zł
Czeskie,Litewskie ...-8 zł
Komercja(Tyskie kl ,żywiec) - 6zł
Kareta , Łomża 4 zl
A dla "browarbizowców" chcących nas odwiedzić proponuję 1 zł taniej na piwku Zapraszam i polecam Emil
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucyferpub Wyświetlenie odpowiedziBrowar na jurze:
Lane- Jasne Pełne 6zł /0,5 l
Lane2 -(piątek beczka) Czarnków ciemne - 6zł
BUTELKI:
Pils 5 zł
JP 6
Mocne 7 zł
Miodowe,Pszeniczne,Czekolada 8 zł
Ciechan :
Wyborny ,lagerowe - 6zł
Miodowe,Marcowe,Porter -8zl
Malinowy Lwówek- 7zł
browar Zamkowy
Raciborskie, Twierdzowe -różne 8zł
Bączki Czarnkowskie 0,33l po 5 zł
Czeskie,Litewskie ...-8 zł
Komercja(Tyskie kl ,żywiec) - 6zł
Kareta , Łomża 4 zl
A dla "browarbizowców" chcących nas odwiedzić proponuję 1 zł taniej na piwku Zapraszam i polecam Emil
Comment
-
-
św.Patryk-ZIELONE PIWO z beczki
Zaczynamy świętować Patryka.zielone w butelkach już dziś!
Od piątku zapraszamy na zielony trunek z Browaru Zamkowego lub Jabłonowo ( zobaczymy co dojedzie pierwsze) z prosto BECZKI!
www.lucyferpub ul.Wileńska 43
Comment
-
-
Patryka to się świętuje czarnymi stoutami, a na zielono to sobie można co najwyżej wodę w kibelku zabarwić
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment