ten tez jest fajny na noakowskiego kolo polibudy warka special kosztuje 4,5 reszta 6zl tzn lech, zywiec
Noakowskiego 12, Pub 12 (zamknięte)
Collapse
X
-
a dlaczego piwa tam nie podająWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
NIE podają tam piwa tylko warkę, żywca i lechaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Ahumba napisal/a
NIE podają tam piwa tylko warkę, żywca i lecha
Ja też chętniej sięgam po piwa z małych browaru, ale nie stronię od Tyskiego, Lecha, Warki czy Żywca.
Czy gdybym zaprosił Cię na spotkanie przy piwku i zaproponowałbym wspólne wykończenie beczki wyżej wymienionych piw to odmówiłbyś? Powiedziałbyś mi, że nie wypijesz tego, bo to nie jest piwo?
Pewnie na Giełdzie w Żywcu też się nim nie raczyłeś.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodomTja, całkiem niezła knajpka tam była.
Fajna to ona była jakieś 9 lat temu, jak wprowadzili pierwsze karty stałego klienta.
Później (jak otworzyli Lecha kilka metrów dalej) przestałem tam chodzić. Zawsze na piwie oszukiwali. Niby tylko centymetr jak opadła pianka, ale zawsze. A jak sie zwróciło uwagę to kręcili nosami. Jeśli o mnie chodzi to płakac nie będę
Comment
-
Comment