Tarnów, Mościckiego 6, Soprano

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Tarnów, Mościckiego 6, Soprano

W ofercie z beczki Grimbergeny - Blanche, Blond i Dubbel w cenie 12 zł/0,33 l. Możliwość zakupu 3 próbek 0,15 l w cenie 15 zł. Piwa nie są wybitne ale pasują do bardzo smacznych dań kuchni włoskiej serwowanych w tym lokalu.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 14:37
  • heckler
    Czechy, Lednice, Břeclavská 368, Pivovar Lednice
    heckler
    Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
    W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
    2022-08-31, 10:17
  • heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 16:08
  • heckler
    Czechy, Brno, Biskupská 266/6, Dohoda Beer House
    heckler
    Dohoda Beer House to firmowy lokal browaru KOS. oprócz niedzieli czynni są codziennie od godziny 14.
    Lokal składa się z dwóch sal i mieści się z prawej strony urokliwej kamienicy. Ludzi jak na lekarstwo, a na kranach zastaliśmy pięć piw:

- Lager 10ka w cenie 42/52 Kc....
    2023-01-12, 15:18
  • pebejot
    Słowenia, Kranj, Jelenčeva ul. 1, Kranjska pivovarna
    pebejot
    Kranj to jedno z najludniejszych słoweńskich miast z małą, aczkolwiek urokliwą starówką.
    Z Ljubljany można tu dojechać w poł godziny pociągiem kolei Słoweńskich SŻ.
    Od 2016 roku działa tu browar regionalny "Kranjska Pivovara".
    Niestety przybytek zlokalizowany...
    2022-09-25, 21:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...