W ofercie z beczki Grimbergeny - Blanche, Blond i Dubbel w cenie 12 zł/0,33 l. Możliwość zakupu 3 próbek 0,15 l w cenie 15 zł. Piwa nie są wybitne ale pasują do bardzo smacznych dań kuchni włoskiej serwowanych w tym lokalu.
Tarnów, Mościckiego 6, Soprano
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę
.
Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej...-
Channel: Czechy
-
-
Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...-
-
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Dohoda Beer House to firmowy lokal browaru KOS. oprócz niedzieli czynni są codziennie od godziny 14.
Lokal składa się z dwóch sal i mieści się z prawej strony urokliwej kamienicy. Ludzi jak na lekarstwo, a na kranach zastaliśmy pięć piw:
- Lager 10ka w cenie 42/52 Kc....-
-
-
Kranj to jedno z najludniejszych słoweńskich miast z małą, aczkolwiek urokliwą starówką.
Z Ljubljany można tu dojechać w poł godziny pociągiem kolei Słoweńskich SŻ.
Od 2016 roku działa tu browar regionalny "Kranjska Pivovara".
Niestety przybytek zlokalizowany...-
Channel: Słowenia
2022-09-25, 21:22 -
- Loading...
- Koniec listy.