Niedzica, Widokowa 5, Browar Zadyma

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Niedzica, Widokowa 5, Browar Zadyma

Restauracja - filia otwarta kilka miesięcy temu pod szyldem Browar Zadyma co oczywiście może wzbudzić wątpliwości gdyż jak na razie jest to tylko i wyłącznie lokal firmowy, gdzie można kupić na wynos tylko jeden gatunek piwa. Z nalewaka też można było kupić tylko jedno lane.
    Obiekt położony jest (i jest częścią) na terenie kompleksu Park Miniatur.
    Oczywiście lokalizacja kosztuje, nawet parking był płatny

lokal
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • maaniek
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.11
    • 118

Karczma odwiedzona 3 kwietnia, w ofercie 4 piwa lane: jasne, ciemne, miodowe i pszeniczne.
    Kosztowaliśmy tylko jasne, piwo bez smaku i aromatu, po prostu nijakie.
    Przy wejściu lodówka z piwami w butelkach, okazało się, że za nami weszła grupa i wykupiła całe 8 piw, na pytanie czy jeszcze będą, niestety nie ma.

Zmówiliśmy jedzenie i piwo, najpierw podano zupę, a później czekamy.....czekamy....wypiliśmy piwo i .....czekamy....i czekamy.....nie ma jedzenia i nie ma piwa.....czekamy...minęła prawie godzina i wreszcie podano do stołu i można było zamówić drugie piwo, oczywiście 0,4l.

Obsługa kiepska, potwierdzili to także inni konsumenci, ja mogę czekać na jedzenie nawet godzinę pijąc piwo, ale jak przez 50min nikt się nie zainteresuje klientem, to ja dziękuję za taką obsługę.
    Jedzenie dobre, piwo kiepskie, obsługa do kitu, ogólnie nie polecam.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
      dadek
      Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
      2025-01-29, 03:15
    • bastion
      Słowacja, Ruzomberok, Marianska 3, Craft Beer Restaurant Cierny Kamen.
      bastion
      Ponieważ nie udało mi się umówić na wizytę u źródła, w browarze Cierny Kamen w Liptovskych Revucach, trzeba było zastosować wariant ''B'' czyli wizytę w ich firmowej knajpie.

Ta mieści się praktycznie w samym centrum Ruzomberku, do którego dojście z dworca kolejowego i autobusowego...
      2023-01-05, 22:43
    • heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • dadek
      Czechy, Brno-Medlánky, Kytnerova 6/1, Pivovarská restaurace Moravia
      dadek
      Firmowa restauracja browaru Moravia ulokowana tuż obok niego. Wnętrze jasne, bardzo przyjemnie urządzone, jest przytulnie i zarazem swojsko po czesku. W głównej sali dominuje jasne drewno, kwadratowe słupy podtrzymują takież belki sufitowe i strop. Stoły, tak duże 6-osobowe, jak i mniejsze...
      2022-02-09, 01:30
    • bastion
      Ukraina, Lwów, Płoszcza Rynok 36, 36 PO.
      bastion
      To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
      2021-12-06, 21:17
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...