Lokal specjalizujący się w kaszach na liczne sposoby, ale jednocześnie w ofercie beczkowy pilsner i marcowe z Miłosławia. W zestawie obiadowym 3,50 zł, po godzinie 20 - 5 zł. W ofercie również niemal wszystkie butelkowe piwa z tego browaru. Bardzo przyjemny wystrój lokalu, odcinający się od wszechobecnego "góralskiego" stylu.
Zakopane, Krupówki 48A, Dobra Kasza Nasza
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...-
-
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
-
-
Jest to Kawiarnia na trzecim piętrze nowej kamienicy, oferuje prócz kawy i ciast także śniadania czy lunchy. Wystrój nowoczesny, raczej nie góralski. Z tego co nas interesuje najbardziej to jest jeden kran z lagerem z Cieszyna za 8zł 0,5l. Z butelkowych piw cała gama piw z Cieszyna za 8zł...
-
2016-07-04, 12:02 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.