Polecam restaurację GÓRALSKO STRAWA - wyjeżdżając z Nowego Targu na Czarny Dunajec (po lewej stronie). Miła atmosfera, góralski wystrój wnętrza, góralska kapela - ceny średnie.
Nowy Targ, Ludźmierska 29, Góralsko Strawa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
-
Channel: Belgia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Browar restauracyjny znajdujący się w podziemiach Dworu Artusa.
Godziny otwarcia:
- poniedziałek - czwartek, niedziela: 8:00 - 23:00
- piątek, sobota: 8:00 - 0:10.
Od 8:00 otwarte jest bistro (ogródek na tyłach Dworu Artusa), a od 12:00 piwnica.
Tel. 789444650.-
Channel: Pomorskie
-
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
- Loading...
- Koniec listy.