Nowy Targ, Ludźmierska 29, Góralsko Strawa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pudlarz
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 650

Nowy Targ, Ludźmierska 29, Góralsko Strawa

Polecam restaurację GÓRALSKO STRAWA - wyjeżdżając z Nowego Targu na Czarny Dunajec (po lewej stronie). Miła atmosfera, góralski wystrój wnętrza, góralska kapela - ceny średnie.
    Dobre piwo nigdy nie jest złe
    http://www.janczech.stary.sacz.pl
    (galeria ekslibrisów)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Vrijdagmarkt 50, Dulle Griet
    dadek
    Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
    2024-10-03, 20:34
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Antylop
    Gdańsk, Długi Targ 44, Piwnica Rajców
    Antylop
    Browar restauracyjny znajdujący się w podziemiach Dworu Artusa.
    Godziny otwarcia:
    - poniedziałek - czwartek, niedziela: 8:00 - 23:00
    - piątek, sobota: 8:00 - 0:10.
    Od 8:00 otwarte jest bistro (ogródek na tyłach Dworu Artusa), a od 12:00 piwnica.
    Tel. 789444650.
    2018-07-16, 16:31
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • pebejot
    Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
    pebejot
    Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
    Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
    Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
    2023-04-19, 10:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...