Jest tu taka fajna knajpka, która nazywa sie po prostu "Bar". Lokal ten usytuowany jest przy trasie Kraków-Olkusz, jadąc od Krakowa po lewej stronie, a od Olkusz po prawej Bar prowadzi przemiły facet imieniem Bartek. Leją tam Strzelca i Broka (oba po 3,50zł). Z butelki dostepne są piwa od EB i Porteru Zamkowego na Fratrze kończąc. Ciekawą rzeczą jest to, że u Bartka mozna zakupić kufle, które mu zbywają. Sam zakupiłem trzy ciekawe okazy łącznie chyba za 10zł. Nie jest on moim znajomym co prawda, ale jest bardzo ciekawym człowiekiem i potrafi pogadać o wielu ciekawych rzeczach z klimatów: koncerny kontra piwo Polecam jako przystanek podczas rowerowych wędrówek po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Biały Kościół pod Krakowem, Bar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJest tu taka fajna knajpka, która nazywa sie po prostu "Bar".
Nie to żebym sie czepiał
-
-
A to dziękuję za odpowiedź, nie znam tych okolic więc nie przypuszczałem że jest taka miejscowość
Comment
-
-
Miejscowość kojarzę sprzed paru lat bo jest obok skał 502 i Fiala gdzie parę lat temu jeździłem się wspinać. Wtedy jakoś nie zapamiętałem Baru, może go jeszcze nie było. Na pewno jeszcze tam wrócę, a wtedy krzyknę Bar wzięty!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jest tu taka fajna knajpka
Comment
-
Comment