Zakopane, Zaruskiego 2, Chłopskie Jadło

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pjenknik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.08
    • 3388

Zakopane, Zaruskiego 2, Chłopskie Jadło

Zachęcony przez Roberta Makłowicza namówiłem towarzystwo na wizytę w "Chłopskim Jadle".
    Wystrój strasznie ludowy, można siedzieć prze drewnianym stole,z nieheblowanych desek, albo w starych saniach.
    Jedzenie wyśmienite, piwo grzane z konfiturą podawane w kuflach, rewelacja! Szczerze polecam, konieczny tylko zasobny portfel.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Pancernik
    Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
    Pancernik
    Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
    Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
    Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
    2023-09-27, 09:09
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • pebejot
    Rumunia, Bukareszt, Strada Mehadia 43, Anagram Brewery
    pebejot
    Ciekawy browar rzemieślniczy zlokalizowany w jeszcze ciekawszym miejscu z dala od centrum miasta.
    Browar znajduje się w industrialnej dzielnicy i ma własny wyszynk.
    Z centrum można tu dojechać tramwajami 11 i 44, a następnie przejść kilkaset metrów przez nieciekawą dzielnicę....
    2024-08-28, 23:19
  • elbinger
    Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
    elbinger
    Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
    Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
    Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
    ...
    2022-02-27, 09:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...