Zakopane, Krupówki 28, Morskie Oko

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maleństwo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.10
    • 847

Zakopane, Krupówki 28, Morskie Oko

Ostatnio w Zakopanem odkryłam bardzo fajną restaurację.Nie dość, że można tam wypić piwko, to można sobie dobrze i bardzo smacznie zjeść. Polecam. To jest restauracja "Morskie Oko"na Krupówkach.Fajny klimat,styl góralski.Na dole w piwnicach jest kilka sal. W jednej z nich gra kapela góralska (na żywo)i można sobie nawet z nimi pośpiewać

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Pancernik
    Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
    Pancernik
    Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
    Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
    Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
    2023-09-27, 09:09
  • metalsrem
    Zakopane, Krupówki 4a, STRH
    metalsrem
    Jest to Kawiarnia na trzecim piętrze nowej kamienicy, oferuje prócz kawy i ciast także śniadania czy lunchy. Wystrój nowoczesny, raczej nie góralski. Z tego co nas interesuje najbardziej to jest jeden kran z lagerem z Cieszyna za 8zł 0,5l. Z butelkowych piw cała gama piw z Cieszyna za 8zł...
    2016-07-04, 12:02
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
    dadek
    Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
    2024-10-06, 21:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...