Właściwie to jedyna knajpka w Wieliczce, gdzie można w spokoju i w miłym towarzystwie napić się Tyskiego i Lecha. Mało miejsca, jednak klimat swojski i nie komercyjny. Na półkach świeczki różnego rodzaju. Można pograć w szachy. Barmani w porządku i bardzo mili. Tak jak wspomniałem jedyna knajpka do polecenia w Wieliczce.
Wieliczka, [adres do uzupełnienia], Prowincja
Collapse
X
-
Po pierwsze mieliśmy nie zamieszczać opisów lokali z samymi koncerniakami a po drugie podaj jeszcze adres bo Wieliczka zdaje się ma nazwy ulic od jakiegoś czasu -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPo pierwsze mieliśmy nie zamieszczać opisów lokali z samymi koncerniakami ...a swoją drogą koledzy z wieliczki, a jest ich apru na forum, może w wolnym czasie zróbcie jakiś partrol piwny. może okaże się, że wcale nie jest tak źle pod tym względem
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPo pierwsze mieliśmy nie zamieszczać opisów lokali z samymi koncerniakami a po drugie podaj jeszcze adres bo Wieliczka zdaje się ma nazwy ulic od jakiegoś czasu
A adres sama z chęcią bym poznała?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment