Zakopane, Generała Galicy 8, Paparazzi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

Zakopane, Generała Galicy 8, Paparazzi

Pub na jednej z uliczek odchodzących od ulicy Krupówki. Posiadają swoją stronę: http://www.paparazzi.com.pl/index.php

Z kija Żywiec, Heineken i Murphy's (12 zeta). Tylko nie wiem jak ze świeżością tego ostatniego - w lokalu było sporo ludzi siedzących przy różnych trunkach a kiedy zapytałem barmana o cenę tego piwa, to musiał spojrzeć do menu. Inne ceny wymieniał bez zająknięcia...
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Pancernik
    Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
    Pancernik
    Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
    Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
    Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
    2023-09-27, 09:09
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Generala Boczarova 43, Dva Pivovara.
    bastion
    Browar rzemieślniczy Dva Pivovara działa już od 2017 roku. Niestety usytuowany jest na totalnym końcu Odessy, dosłownie już na wsi. Nie zdecydowałem się na wizytę tam, gdyż przekraczało to moje możliwości transportowe.
    Jednakże mają swój sklep firmowy w północnej dzielnicy Odessy,...
    2022-07-01, 20:35
  • metalsrem
    Zakopane, Krupówki 4a, STRH
    metalsrem
    Jest to Kawiarnia na trzecim piętrze nowej kamienicy, oferuje prócz kawy i ciast także śniadania czy lunchy. Wystrój nowoczesny, raczej nie góralski. Z tego co nas interesuje najbardziej to jest jeden kran z lagerem z Cieszyna za 8zł 0,5l. Z butelkowych piw cała gama piw z Cieszyna za 8zł...
    2016-07-04, 12:02
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...