Knajpa w samym centrum miasta, lany żywiec + pozostałe piwa z GŻ, tyskie, lech i wszystkie piwa z Browaru na Jurze w przystępnych cenach
Kuchnia smaczna, duże porcje, polecam pizze.
Skorzystałem z tematu, to uzupełnię
Obecnie lokal jeszcze bardziej zawierciański, z beczki wyłącznie Zawiercie Jasne Pełne, a w lodówce chyba pełen zestaw piw z tego browaru.
Do tego plakaty i mała wystawka w formie półki z butelkami - wszystko również z Browaru na Jurze. Brakuje tylko firmowego szkła (jest GŻ) i podkładek.
Pizza dobra, na zewnątrz są parasole.
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Pizzeria na Ołtaszynie, która w sumie podobna jest to wielu innych w Polsce: https://pansmak.pl/
gdyby nie to że serwują piwa z browaru z Raciborza z kija (Raciborskie i Rżnięte). Przed skromnym obiektem/baraczkiem jest ogródek, a z boku nawet ogródek-plaża z leżaczkami.
Do...
Lokal wzniesiony w lekkim szkielecie drewnianym na środkowym korcie przy Sikorskiego. Legalność postawienia go budzi kontrowersje. Poza smaczną pizzą oferują również zupy, makarony i desery.
Przechodząc do meritum: na kranie heinekenowa oferta żywca, w zeszłym roku w butelce był Colberg,...
Comment