Niewielki, niedawno otwarty lokalik na rogu św. Tomasza i św. Krzyża, naprzeciw House of Beer. Z nalewaka 8 piw belgijskich (m.in. Blanche de Namur, Pink Killer, Floreffe Dubble, Maredsous 10) w cenie 12 zł/0,33 l. Podobno tańszy jest nijaki Pax Pils, ale nie dopytywałem po ile. Ponadto mnóstwo belgijskich piw butelkowych.
św. Tomasza 30, Beer Gallery - Luxury
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziNiewielki, niedawno otwarty lokalik na rogu św. Tomasza i św. Krzyża, naprzeciw House of Beer. Z nalewaka 8 piw belgijskich (m.in. Blanche de Namur, Pink Killer, Floreffe Dubble, Maredsous 10) w cenie 12 zł/0,33 l. Podobno tańszy jest nijaki Pax Pils, ale nie dopytywałem po ile. Ponadto mnóstwo belgijskich piw butelkowych.
Duże piwo belgijskie w jakiej cenie?
-
-
Bodajże 8 nalewaków - dziś w ofercie były m.in. Huyghe - Floris Kriek, Floreffe Dubble, Maredsous 10, Lindemans Apple, Bush Pêche Mel - wszystkie w cenie 12 zł/0,33 l. Stosunkowo duży wybór piw butelkowych (belgijskie klasyki) w cenie 14 zł/0,33 l.
Miła, ale niezbyt zorientowana w temacie pani za barem. Tradycyjne błędy - zanurzanie kranika w piwie, zlewanie z kilku kieliszków, bo piana za duża. Piwo za ciepłe, nie udało się uzyskać nawet milimetra piany na Maredsousie ("Piwo za świeże"). Plus - duża kolekcja dedykowanego szkła, łącznie z tym do Kwaka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika venomous Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś jeszcze? Można gdzieś znaleźć listę aktualnie podłączonych piw?
Duże piwo belgijskie w jakiej cenie?
Obiecali, że się poprawiąPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Na kranach w dalszym ciągu 8 piw belgijskich.
Wszystkie butelkowe 0,33L po 15 zł, duże 35-40 zł.
Czynne od 12:00.
Aktualna lista kranów - na szybie pubu i mam nadzieję niedługo na ich stronie www.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment