jako że byłem podczas weekendu na weselu w Krakowie, postanowiliśmy ze szwagrem, tzn przyszłym szwagrem, zachaczyć w przerwach między czarnym alibabą a zdrowiem pary młodej o jakieś lokale. No i lokal CK był ogólnie nawet OK, z tym że jedna z kelnerek nie wydała memu szwagrowi reszty. Powiedziała że tu tak jest i poszła. Co prawda były to jakieś grosze ale zwyczaj co najmniej dziwny. Cóż, co kraj to obyczaj. Czy tak w CK jest zawsze?
hyzu napisał(a) Powiedziała że tu tak jest i poszła. Co prawda były to jakieś grosze ale zwyczaj co najmniej dziwny. Cóż, co kraj to obyczaj. Czy tak w CK jest zawsze?
Osobiście nie zdarzyło mi się i chyba takowych zasad tam nie ma.
Mialeś widać pecha i trafiłeś na brak kultury osobistej.
Opisana przez hyzu sytuacja wprost kuriozalna, chyba żywcem wzięta z Barei. Mnie również się nie przytrafiło, ale nie takie cuda się w tym kraju zdarzają...
Sytuacja z dnia wczorajszego:
1. muzyka "na cały regulator" oceny nie zmienia fakt, że nie było to techno tylko Police.
2. WC nadal płatne (60 gr)
3. obsługa mało przystępna
4. kartą można płacić od 35 złotych - moim skromnym zdaniem od tekich kwot to powinny być jakieś promocje
5. obok kranów firmowych CK zadomowiło się Tyskie (przygnębiający widok)
6. nieoświetlona rewelacyjna skądinąd kolekcja piwnego szkła
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
celt_birofil napisał(a) Sytuacja z dnia wczorajszego:
1. muzyka "na cały regulator" oceny nie ...
byłem tak kiedyś gdzieś koło 14-15 i muzyka leciała mniej popularna, coś jak poezja śpiewana i znacznie ciszej. gdyby jeszcze obsługa była bardziej komunikatywna i "do klienta" to można byłoby spróbować przynieść na CD jakąś bardziej swojską ;-)
witam
gdzie w poblizu runku napije sie lanego przenniaka w przyzwoitej cenie? czy dostepne jest wogole lane piwko z lwowka?
prosze o adresy i ceny!
pozdrawiam marcin
to poza ś.p. CK pszennym chyba nie ma w tej cenie lanego w Krakowie, bo jak się pojawia Tucher czy Paulaner to od 9 zeta wzwyż. ostatnio i tego nie widziałem
Przepraszam, że nie na temat ale z podziwu wyjśc nie mogę:
Prezes kto Ci te fotki do awatarów robi?
Bo wyglądasz na nich jak stały bywalec nieistnijącego już niestey baru Smok, a w rzeczywistości całkiem fajny z Ciebie facet
PS.
Jak pierwszy raz miałem się spotkać z e-prezesem to miałem mały dreszczyk emocji i nie dokońca byłem pewien czy należy do tego spotkania doprowadzić.
To pod wpływem tego awatarka gdzie było widac tylko pół twarzy Prezesunia.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
mam sporą kolekcję zdjęć z qplami na imprezach piwnych w znanym i stałym gronie. aktualne pochodzi z dawnych lat jak uchwycono mnie kompletnie zawianego
Comment