W świetle tego, co czytam, wydaje się, że wyjściem będzie kombinacja: T.E.A - C.K...
Podwale 6-7, C. K. Browar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziTrzeba było spojrzeć na tablicę w lokalu z wykazem dostępnych piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziByłem w ogródku, a tam nie ma tablicy z wykazem piw.
- zejść na dół i sprawdzić na tablicy
- zapytać kelnerek jakie piwa mają.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziTo miałeś dwa wyjścia:
- zejść na dół i sprawdzić na tablicy
- zapytać kelnerek jakie piwa mają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziPrzeczytaj dokładnie mają wypowiedź z 7 maja. Na tym kończę tą dyskusję z Tobą.
Ja sprawdziłem sam i wypiłem marcowe.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Odwiedzony po kilku latach. Już na wejściu odrzuciło mnie. Dość okropna atmosfera masowej imprezowni, zbyt głośna, nieciekawa muzyka, jednym słowem, straszny ul.
Piwo nieco lepsze niż w Starej Zajezdni, ale wolę jednak atmosferę pustej hali niż tę "zadymę".
Nie zauważyłem też, co ktoś podnosił, zdaje się, na forum, by było warto przyjść tu dla kelnerek.
Jakoś nie mam ochoty powracać, chyba że uwarzą jakąś rewelację, w co szczerze wątpię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziBo kelnerkom się nie ufa
Comment
-
-
A leona ostrzegał nie dalej jak tydzień temu„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA leona ostrzegał nie dalej jak tydzień temu
Comment
-
-
Po tylu negatywnych (i niestety prawdziwych) opiniach
nie rozumiem po co tam jeszcze chodzicie wydając pieniądze
na piwo które już dawno przestało być smaczne...
Zbojkotujmy to miejsce, bo nie warte jest miana minibrowaru.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSkoro kolejny ris będzie palony, czekoladowy, kawowy a do tego z chmielem o profilu cytrusowym, tropikalnym, ziemistym albo ziołowym, to po co go pić?
Każdy ma jakiegoś bzika... ale komu ja to tłumaczę?
czego nie można powiedzieć o piwach serwowanych
obecnie w CK Browarze...
Jeśli ktoś lubi degustować piwa z wadami bądź kwasiżury,
nie można mu tego zabronićPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment