A jak oceniacie kuchnię w CK Browar, bo kminię właśnie czy pobyt w Krakowie zacząć od kolacji tam, w Lubiczu czy w Starej Zajezdni ?
Podwale 6-7, C. K. Browar
Collapse
X
-
CK Browar
Jadłem kilka razy w CK i bardzo smakowało, jeśli lubisz dużo zjeść to mają Wiener Schnitzel na cały talerz i pyszny a jak już zjesz to na piwo do Starej Zajezdni. Prawda jest banalna CK z piwem schodzi na psy a Lubicz jeszcze nie wytworzył nic ekscytującego. Jeszcze nie jadłem w St. Zaj. ale znajomi chwalili a piwo najlepsze z wymienionej trójki.
Comment
-
-
W Lubiczu jeszcze mnie nie było, ale w Starej Zajezdni odradzam jedzenie oraz picie. Tam można w zasadzie z toalety skorzystać...
W CK Browarze na jedzenie jakoś nigdy nie narzekałem (ale nie bywałem tam jakoś szczególnie często...). Na piwo idź do tego "angielskiego mikrusa"...
Comment
-
-
Jeśli preferujesz tradycyjną kuchnię, to na jedzenie proponuję wybrać Marchewkę z Groszkiem na Kazimierzu. W okolicy piwa ci nie zabraknie.
A tak w ogóle to odchodzimy od tematu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziBardzo lubię Restaurację Pod Wawelem, jeśli to kogoś obchodzi
I Gruzińskie Chaczapuri!„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziChaczapuri nie ma nic wspólnego z porządną gruzińska kuchnią. I jeszcze te surówki od grześkowiaka
Co do piwa to niestety w ani jednym restauracyjnym krakowskim browarze piwo nie powala.
Comment
-
-
Jeszcze raz chciałem podkreślić, że interesowały mnie opinie o jedzeniu w CK Browar (pośrednio w Lubiczu i Starej Zajezdni). Podwójnie podkreślam - o jedzeniu! - nie piciu.
A opinie o Chaczapuri itp są mi już totalnie zbędne .
Aczkolwiek koniec końców śmiesznie wyszło, bo zaraz się okaże, że najlepsze w Krakowie jest praktycznie niekrakowskie Bierhalle. Im jeszcze nikt nie pojechałLast edited by k_k_s; 2016-02-19, 14:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziJedzenie w CK Browar smaczne i ładnie podane. Byliśmy zadowoleni tak z jakości jak i porcji.
Z piwem bez zmian )
Dania smaczne i niedrogie - polecam.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Cuda w CK. Przechodząc obok Bagateli zauważyłem, że mają swoje nowe naprawdę ładne szklanki. Cud, po tylu latach Tyskiego browar dorobił się własnego szkła!„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment