Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Szewska 21, Multi Qlti Tap Bar
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziI zmieniam zdanie! Będąc ostatnio faktycznie jakby mniej ludzi (bo w tygodniu), ale jak zawsze za barem profesjonalnie. Dzięki otwartej klatce schodowej miły przeciąg w czasie upałów. Chyba 20 kranów z czego 2 czeskie i przekrój polskiego kraftu. Jak się operuje w okolicach Rynku to chyba najlepsze miejsce.
Przychodź tam ze mną jak ostatnio a będzie Pan zadowolonyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Gdyby wszystkie interesujące mnie lokale były na Ontap byłoby łatwo wybrać marszrutę po mieście. A tak wybór czasem przypadkowy. Gdyby nie Ty pewnie bym nie wdepnął. Bliżej dworca bywam w innych lokalach, a okolice Rynku jakoś za bardzo przeładowane turystami.Last edited by e-prezes; 2017-05-31, 08:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziGdyby wszystkie interesujące mnie lokale były na Ontap byłoby łatwo wybrać marszrutę po mieście. A tak wybór czasem przypadkowy. Gdyby nie Ty pewnie bym nie wdepnął. Bliżej dworca bywam w innych lokalach, a okolice Rynku jakoś za bardzo przeładowane turystami.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziDlatego do Multi trzeba wpadać zaraz po otwarciu
Comment
-
-
Dawno nie byłem, więc za namową - nie było oporów. W sumie niewiele się zmieniło. Podobnie jak w Nowy Kraftowy (ten sam właściciel co i Weźże Krafta) niby dużo, ale czasem ma się zagwozdkę, bo dość często spotykane browary (w KRK). Nie trafiliśmy na to po co przyszliśmy, więc wypad mało udany. Ceny już odzwieciedlają koniunkturę.
Comment
-
Comment