Lokal godny polecenia, choć dość oblegany. Na plus też umiarkowane ceny, także piw butelkowych z innych browarów.
Św. Jana 30, Tap House [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziLokal godny polecenia, choć dość oblegany. Na plus też umiarkowane ceny, także piw butelkowych z innych browarów.
Jednak zawsze kiedy jestem w Krakowie, wpadam tu na piwo.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Całkiem :
Nadszedł ten dzień, w którym musimy podać informację, w którą nie wierzyliśmy nigdy wcześniej. Niestety musimy poinformować, że rozpoczęliśmy odliczanie dni do ostatniego piwa w Tap House. Tak, wiemy, że drugi raz to widzicie, ale tym razem nie ma drugiego dna. Nie chcemy byście myśleli, że robimy sobie z Was żarty.
Po wielu próbach zmian, unowocześnień, reaktywacji, doszliśmy do wniosku, który będzie pretekstem do wspólnego spotkania przy ostatnim piwie. Szczegóły już wkrótce, ale już dziś rezerwujcie czas 20 i 21 października, by spotkać się z nami po raz ostatni. My będziemy aktualnym ale i starym składem czekali na Was. Pojawi się też ekipa Pracowni. To będzie największa i najdłuższa impreza w Tapie ever.
Do zobaczenia! Do ostatniej kropli.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Słysząc pomysły jakie miały być zrealizowane w Tap House można było być pewnym, że gdzieś się przeniosą, bo że wyszynku własnego nie będzie to nie wierzyłem. Czekałem, czekałem i się doczekałem. Z końcem roku 2018 przy browarze otwarto lokal "Proste Żarcie". W najbliższe dni obadam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziSłysząc pomysły jakie miały być zrealizowane w Tap House można było być pewnym, że gdzieś się przeniosą, bo że wyszynku własnego nie będzie to nie wierzyłem. Czekałem, czekałem i się doczekałem. Z końcem roku 2018 przy browarze otwarto lokal "Proste Żarcie". W najbliższe dni obadam.
Pizza dobra, w słoneczne niedziele tłoczno,
czuwaj!
Comment
-
Comment