Św. Jana 30, Tap House [zamknięte]
Collapse
X
-
Comment
-
Like on Nick, Tiny the Welder, Squaw, Crack OFF, Single Hop Simcoe, Big Chmielowski, Happy Crack, Luzy Rajtuzy, Hey Now, King of Hop, Czarny Kur, Smoked Cracow by night, Single Hop 342, Dwa Smoki, Polish Stout, Smoked Cracow, Space Sheep, Kejter, Rocknrolla
ProszęComment
-
Comment
-
Bywając w Krakowie w lokalu byłem parokrotnie i ofertę piw na kranach oceniam bardzo wysoko - za każdym razem jakiś rarytas się znajdzie. Tym razem naprawdę świetny TSAR z browaru Buxton. Udało mi się dostać butelkę Mr Hard Rock's za 18 PLN - myślę że gdzie indziej trudno lepszą cenę.Comment
-
Bywając w Krakowie w lokalu byłem parokrotnie i ofertę piw na kranach oceniam bardzo wysoko - za każdym razem jakiś rarytas się znajdzie. Tym razem naprawdę świetny TSAR z browaru Buxton. Udało mi się dostać butelkę Mr Hard Rock's za 18 PLN - myślę że gdzie indziej trudno lepszą cenę.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wiem. Pisali o tym na profilu i jakiś bloger. Z nazwy nawet wyleciało "... i przyjaciele".Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2017-02-21, 14:59.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-02-27, 11:09 -
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Czesi po raz kolejny mnie zaskoczyli. Tym razem otwarciem browaru na terenie stacji kolejowej w byłym bufecie.
Wchodzimy na teren dworca, skręcamy w prawo i już widzimy szyld browaru (na zdjęciu obok napisu restauracja).
Przekraczając próg baru cofamy się o jakieś 20 lat wstecz....-
Channel: Czechy
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Sour New England
Ekstrakt 12,5*, alko 5,2%
Piana - na dłużej prawie pełna warstewka.
Lacing - niewiele.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - lekki kwasek owocowy (cytrusowy).
Smak - słodkawe, lekko kwaskowe, bez...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-06-30, 13:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment