Relacja z prac przy remoncie lokalu tu.
Mały Rynek 7, Bierhalle
Collapse
X
-
Otwarte od piątku. Na początek 4 piwa z katowickiego oddziału. W niedalekiej przyszłości są ponoć plany otwarcia w Krakowie drugiego lokalu tym razem z warzelnią.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Lokal odwiedziłem dziś - piłem Marcowe.
Wodniste, zbyt wysoko wysycone, mało marcowe, mierne.
Jedna z kelnerek miała problem z poprawną wymową stylów piwnych dot. pow które serwują
(cytując wymowę "dankel", "wajzen"Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
W porównaniu do warszawskich lokali nie ma tego klimatu. Piwa ok, najlepsze w tej chwili Dunkelweizen, ale pozostałe jak najbardziej w temacie. Sznycel gigant nawet nawet, zupa gulaszowa-mało mięsa. Kelner nieogarnięty. W tym okresie powinien być koźlak, a tutaj dali Pumpkin ale, na szczęście mało dyniowe.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Lokal w miejscu dawnej Ludovej. Jak uprzejmie doniesiono - piwa z Miastolasu.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61557871711973
https://www.google.pl/maps/place/Luf...0.6685013!4d17...-
Channel: Opolskie
-
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
KONSUMENCKI KONKURS PIW
48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
Piwa zgłoszone do Konkursu
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Birell Lager...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment