Św. Tomasza 28, Relaks [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

Św. Tomasza 28, Relaks [zamknięte]

Nowy, otwarty na początku września lokal z piwem i jedzeniem. Czynny od 8 rano. O ile mnie pamięć nie myli, kiedyś był tu lokal Ipanema. Tu i teraz jest 5 kranów w tym piwa z browaru Stary Kraków linii nowohuckiej. Jest i dobre jedzenie.
    Last edited by e-prezes; 2017-10-20, 16:31.
  • Fl3t05
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.10
    • 1

Nowy? Imprezowalem tam w 2012, a jestem pewien, ze miejsce istnieje jeszcze dluzej. : P Chyba ze w ostatnim czasie zrobili tam jakis generalny remont (mam nadzieje ze nie, bo lubie poprzedni klimat tego miejsca).

Jesli chodzi o piwo to wielkiego szalu nie ma (chociaz idzie dostac np. Pinte butelkowana), ale duzo bardziej polecam driny - w przyzwoitych cenach mozna dostac dzbanki i szoty (nawet ze spirytusem ).

Comment

• e-prezes
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

Tak jak pisałem. Z moich czasów pamiętam Ipanema, ale w międzyczasie mógł być też inny lokal. Może nawet tak się nazywał jak teraz, ale nowością są ciekawe piwa i dlatego na mapie Krakowa jest dla mnie nowy. Przechodząc tamtędy wiele razy w ciągu ostatnich kilku lat nie odnotowałem tam niczego szczególnego co sprzyjałoby przebywaniu tam.

Comment

• e-prezes
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19260

Już 9-ta rocznica była wczoraj. Korekta 4 krany. Nadal BSK na jednym kranie.

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Zamknięty. Nie wiem kiedy, ale pewnie w pandemii dokonał żywota.

Comment

Przetwarzanie...
          X