Lokalik z artystycznym i głównie z koktailowym zacięciem, ale tam gdzie nietuzinkowi ludzie tam też jest kraft. Ciekawy wystrój, nowoczesna sztuka na ścianach i piwo, także w koktailach. Dużo młodych ludzi w wieku studenckim. Ceny znośne i porównywalne z innymi modnymi lokalami w okolicy. Dwa krany i butelki.
Plac Wolnica 2, Krakowska Wolnica
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:19 -
-
Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
-
Channel: Niemcy
-
-
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
-
Channel: Warszawa
2022-06-22, 19:19 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment