Świeżo otwarty lokal z kraftowym piwem. Wczoraj nie udało się znaleźć wolnego miejsca na stojaka. Stąd dziś. Ceglane sklepienia i drewniane stropy, a do tego z gustem dobrane pozostałe elementy wystroju. Podoba mi się, choć wydaję mi się że ciut za mało miejsca, ale ma być ogródek. Obecnie jedna salka konsumpcji oraz 4 stoliki na stojaka pomiędzy wejściem a barem.
To lokal z piwem i jedzeniem, więc otwarty od 12. 8 kranów, a na nich od pilsa i weizena, poprzez pale ale i IPA do piw z owocami i % barel aged. Szeroki i dobrany wybór piw. Reszta w dwóch lodówkach w butelkach. Dedykowane szkło firmowe Pinty i Pracowni Piwa. Ceny jak na restaurację w centrum. Od 10-13 za małe piwo do sztosów po 25 PLN. Czyli nie wygórowane jak na docelowego klienta, czyli szwędajacego się po starym mieście turystę. Jeśli zachowa się taki dobór piw to można będzie wpaść częściej na wybrane piwo, przed otwarciem Multi Qulti czy Pinty na Floriańskiej.
To lokal z piwem i jedzeniem, więc otwarty od 12. 8 kranów, a na nich od pilsa i weizena, poprzez pale ale i IPA do piw z owocami i % barel aged. Szeroki i dobrany wybór piw. Reszta w dwóch lodówkach w butelkach. Dedykowane szkło firmowe Pinty i Pracowni Piwa. Ceny jak na restaurację w centrum. Od 10-13 za małe piwo do sztosów po 25 PLN. Czyli nie wygórowane jak na docelowego klienta, czyli szwędajacego się po starym mieście turystę. Jeśli zachowa się taki dobór piw to można będzie wpaść częściej na wybrane piwo, przed otwarciem Multi Qulti czy Pinty na Floriańskiej.
Comment