Kraków, Sienna, No Bar [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maleństwo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.10
    • 847

Kraków, Sienna, No Bar [zamknięte]

Nie jest to typowa knajpa piwna, bo jest tu również dyskoteka. Byłam tam pierwszy i mam nadzieję ostatni raz. Lokal ten znajduje się na ulicy Siennej, idąc od Rynku, po prawej stronie. Jest 3-poziomowy. W piwnicach mały parkiet z barem i mała salka również z barem, straszny tłok i niemiły zapach (nie wiem czy ludzie się nie myją?). Piwa lane tylko dwa: Lech i Pilsner Urquel za 6,50zł/0,5l. Pilsnera leją do szklanek Lecha. Oprócz tego grają haus,jest bardzo głośno,duszno i nie da się nawet pogadać, chyba, że komuś uda się przekrzyczeć muzykę. WC pożal się Boże... Bardzo nie polecam.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; wczoraj, 16:48.
  • roberrt
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 11

potwierdzam opinię

Comment

• roberrt
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 11

.... lokalu już nie ma i ....... pewnie mało kto go żałuje

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • pebejot
        Szwecja, Uppsala, Östra Ågatan 59, Bryggeriet Ångkvarn
        pebejot
        Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
        Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
        Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
        Za barem znajduje...
        2024-08-07, 11:04
      • Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • pebejot
        Szwecja, Sztokholm, Lilla Nygatan 2, Bryggeri Munkbron
        pebejot
        Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
        Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
        Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...
        2024-08-05, 05:56
      • heckler
        Czechy, Březová-Oleško, Pražská 11, Vlastenec pivovar Březová
        heckler
        Nieopodal Pragi w wiosce Březová-Oleško od września 2019 roku działa browarek Vlastenec. Prace nad jego otwarciem trwały aż osiem lat, ale właściciel dopiął swego i w rodzinnej restauracji można napić się pysznego piwka ​. Prostokątny, piętrowy budynek może nie jest najpiękniejszy, ale...
        2022-11-18, 16:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...