Bardzo ciekawe miejsce które odwiedzałem przed wielu laty. Nic się nie zmieniło, no może toaleta otwierana teraz na bzyczek przez panią barmankę Lokal w stylu hardcorowych spelunek. Towarzystwo pije wódkę od 6 rano. Pewnie można tam czasem oberwać ale dla klimatu warto tam zajrzeć. Piwa to Strzelec i Brok z beczki oraz Grodzkie z Relakspolu z butelki plus masówka. Piwa dodam bardzo dobre. Strzelec z beczki znacznie lepszy od butelkowego, a Grodzkie całkiem niezłe. Co do tego ostatniego to pani była przekonana, że warzone jest przez krakowski browar na Lubiczu. Nie chcąc jej psuć tego wrażenia nie wyprowadziłem jej z błędu.
przy Dworcu PKS, Bar Piwny Magda [zamknięte]
Collapse
X
-
przy Dworcu PKS, Bar Piwny Magda [zamknięte]
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
cielak napisał(a)
Ten bar zowie się "Magda" i można tam, oprócz piwa, dostać po "twarzy", zostać okradzionym i inne tego typu przyjemności. Nie polecam!!!
Comment
-
-
cielak napisał(a)
Nie wiesz?
W tym budynku co kiedys było pogotowie. On nadal stoi!
Już kojarzę ten bar. Nie byłem i nie zamierzam.
Comment
-
-
No coż, ja akurat lubię taki klimat latających kufli. Takie małe odchylenieTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zgodzę się z tobą Zythum w 100%! Nie ma nigdzie lepszej atmosfery, niż w typowych kuflotekach. Po pierwsze panuje tam zdrowa atmosfera. Po drugie ceny piwek są umiarkowane. A po trzecie szybciej można dostać "w twarz" w eleganckim lokalu niż w przyjemnej spelunce.
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Zgodzę się z tobą Zythum w 100%! Nie ma nigdzie lepszej atmosfery, niż w typowych kuflotekach. Po pierwsze panuje tam zdrowa atmosfera.
Jeśli klientela jest starsza, to zawsze spokojnie można piwko wypić. Najgorzej jak knajpę okupuje 'kwiat młodzieży polskiej'.
Obok mnie jest taka mała osiedlowa nazywana popularnie - dresiarnia Nie podam adresu, żeby Was przypadkowo nie podkusiło
Comment
-
-
elroy napisał(a)
(...).
Obok mnie jest taka mała osiedlowa nazywana popularnie - dresiarnia Nie podam adresu, żeby Was przypadkowo nie podkusiło
Nie wiem jak u was, ale w naszych spelunkach przesiadują ludzie po czterdziestce a nie 'kwiat młodzieży polskiej' (może za mało trendy
).
Comment
-
-
Makaron napisał(a)
Na temat tej knajpy był program w tv Tam są kamery i były pokazywane akcje wewnątrz . Odwiedziłem tą knajpe kilka lat temu.
Było coś takiego, dwóch małolatów okradło jakiegoś gościa tegoż lokalu i jeszcze go pobili.
Knajpa super, dla samobójców, i miejsce gdzie dentysta złapie dużo klientówzupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Dlaczego najpiekniejsze miejsca (dla mnie) muszą ginąć? Ja wiem dlaczego ale temat barowy a nie pollityczny wiec tylko dzisiaj trochę zaboli mnie serce ale nic więcej nie napiszę.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDlaczego najpiekniejsze miejsca (dla mnie) muszą ginąć? Ja wiem dlaczego ale temat barowy a nie pollityczny wiec tylko dzisiaj trochę zaboli mnie serce ale nic więcej nie napiszę.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment