wczoraj jak zwykle nie było tam Smoczej Głowy ani z nalewaka, ani z butelki i jak zwykle zacap dymu tytoniowego pozostawał długo na moim ubraniu, mimo, że mój rozmówca nie palił a w lokalu było raptem parę osób (w tym stały skład przy barze).
Westerplatte 13, Magiel (d. Rutyna) [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesByłem dziś w pobliżu i wygląda na to, że coś się będzie działo... Zniknął co prawda szyld, ale jest remont w środku. Jak będą o czym pisać to dam znać.
tytułem komentarza do poprzedniej działalności - właściciel dostał lokal w spadku od kogoś z rodziny i zwyczajnie nie umiał się nim zająć, dlatego padł. teraz jest nowy właściciel, więc o Smoczej można zapomnieć.Last edited by e-prezes; 2006-11-13, 17:36.Comment
-
-
Przed wejściem napis "Magiel. Pub dla bab". Lokal zmienił wystrój, sam bar też trochę inaczej wygląda. Nie ma już loży przy kibelku, ale jest za to druga salka w głębi, na końcu. Wszystko bardzo jasno oświetlone i takie bezpłciowe. Kibelek jeden, koedukacyjny, w lepszym stanie jak w Rutynie. Z piw Żywiec i Leżajsk po 5 zł.
Towarzystwo gówniażerskie z sąsiedniego uniwerku. błeeee...Comment
Comment