10 min. z Rynku czy z Dworca knajpka w podziemiach (jak wiekszość w Krakowie) gdzieś w połowie długości ulicy Długiej (dokładny adres podam później). atmosfera i koloryt dość nietypowy - klientela mieszana - trochę starszych gości, trochę młodzieży i alfonsi z pobliskiego burdelu. wystrój mało ciekawy (tekturowe pojemniki na jajka na suficie), ale do przełknięcia. z atrakcji: bilard 10 zł (w śr. i pon. 6 zł), piwa lane - strzelec (smaczny, dobrze nagazowany) 3 zł, brok 3 zł, okocim 3.5 zł, kolekcja piw butelkowych z CO i HŻ. kibelek płatny 1 zł (dla klientów gratis), ale do wartych odwiedzenia nie należy!
Długa 52, Twierdza [zamknięte]
Collapse
X
-
Prezes zachęcasz do odwiedzin w tym lokalu czy nie, bo nie załapałemLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
-
-
A ja nawet lubie ten lokal. Choć dziewczyny bym tu nie przyprowadził Fajny jest na męskie popijawy. Plusem jest również bliskość szafy grającej z rockową muzyką a na bilardzie kiedyś niezłe panny wyrwaliśmy z kumplem. Ja polecam, ale nie na codzień, lecz raczej na ordynarne spotkania w celach hedonistycznych
Comment
-
-
wystawiono ogródek w całkiem nie małej oficynie. jest w półcieniu, więc godny polecenia. mieści się tam kilka ław pod parasolami. ceny jaw wspominałem się zmieniły i...
Strzelec 3.20 zł
Brok 3.50 zł
Okocim 3.50 zł (chyba!)
Comment
-
-
Comment