Kraków, Kamienna 17, Kamienna Jazz Club [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kubciu
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.02
    • 438

Kraków, Kamienna 17, Kamienna Jazz Club [zamknięte]

Knajpka znajduje się przy ul.Kamiennej 17 w podziemiach hali sportowej Politechniki Krakowskiej.
    Bardzo fajny studencki klimat,dużo rozrywek typu: kręgle,bilard,darts,karaoke itp.Lokal całkowicie "opanowany" przez KP.Z lanych dostępny Lech w cenie 4 zł(0.5l),z butelkowych również piwa KP:Tyskie,Dębowe,Pilsner wszystkie po 5 zł za 0.5l oraz 3zł za małe Tyskie i Pilsnera. Dostępny również jest Miller za 3 zł.
    Jeśli by ktoś zgłodniał to w ofercie dostępne zapiekanki,tosty itp.Cen niestety nie pamiętam.
    Lokal godny polecenia.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; wczoraj, 16:49.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

z tego co pamiętam jest to godny lokal dla kogoś kto lubi jazz. zapraszają gości z całego świata, ale piwnie to żadna frajda.

Comment

• kubciu
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.02
      • 438

[QUOTE=e-prezes]z tego co pamiętam jest to godny lokal dla kogoś kto lubi jazz....QUOTE]

W tej kwestii się nie zgodzę.Ja osobiście jazzu nie znoszę,a będąc tam kilkakrotnie ani raz nie "udało mi się trafić" na choćby jeden kawałek jazzowy.Widocznie miałem szczęście .Muzyka jak w większości lokali.
      A co do kwestii piwnej,to rzeczywiści Prezesie masz rację:nic wyszukanego.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Czechy, Krhová, Barvířka 25, Minipivovar Breimis
        heckler
        Krhová, mała wieś położona tuż przy mieście Valašské Meziříčí. W grudniu 2023 roku w tejże wiosce pan Pavel Reimer zalegalizował swój domowy browarek o nazwie Breimis.
        Warzelnia to tylko 150 litrów, do tego 1 x 150 i 2 x 300 l. tankofermentatory. Produkcja skromna, domowa,(właściwie...
        2024-05-07, 08:10
      • heckler
        Czechy, Rokytňany, Rokytňany-Horní 507 23, Pivovar Anna Kráva
        heckler
        Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
        Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
        2023-07-25, 15:44
      • Shedao
        Zduny, Łacnowa 13, Browar Impuls
        Shedao
        Browar mieści się w restauracji działającej od 1992 roku. W czasie mojej wizyty - w grudniu 2022 roku - dostępne było tylko jedno piwo - Zdunowskie jasne, zwyczajny lagerek jakich wiele. Całkiem smaczny, w cenie bodajże 13 albo 15 zł za 0,5l (nie pamiętam już, uroki opisywania browaru po...
        2023-03-28, 11:28
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 21:27
      • Pancernik
        Sokratesa 13D, Lokal's Food Craft Beer
        Pancernik
        Dość nowe miejsce prawie na końcu świata, czyli gdzieś pomiędzy stacjami metra Wawrzyszew a Młociny.
        Niezbyt duży lokal na parterze bloku (pardą, apartamentowca ), jasny, trochę zbyt mocno oświetlony, przy stolikach miejsce dla ok. 25-30 osób.
        Osiem nalewaków, aktualne...
        2019-11-26, 11:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...