Szlak / Krowoderska, Karat [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
    Ziomek, nie musisz cytować swojego postu, który znajduje się powyżej postu Gambrinusa, wszyscy potrafimy czytać i nie stanowi dla nas problemu zauważenie go.
    ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.

PS
    Swoje mogłaś napisać na PW bo znowu temat się zapaprał a później jak chcesz znaleźć jakąś porządna knajpę,
    to nic nie wiadomo - " czeski film " !

Comment

• piokl13
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.06
      • 946

Gwoli ścisłości to leją tam relakspola, ale mocnego. Na nalewaku i wywieszce brak o tym informacji.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
        ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.
        To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ZIOMEK2
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.09
          • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
          To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym

zaraz chyba w morde dostane ?

Bardzo ciekawe bardzo jak to przy piwie - zdrowia życzę !

Comment

Przetwarzanie...