Ziomek, nie musisz cytować swojego postu, który znajduje się powyżej postu Gambrinusa, wszyscy potrafimy czytać i nie stanowi dla nas problemu zauważenie go.
ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.
PS
Swoje mogłaś napisać na PW bo znowu temat się zapaprał a później jak chcesz znaleźć jakąś porządna knajpę,
to nic nie wiadomo - " czeski film " !
ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.
To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym
To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym
zaraz chyba w morde dostane ?
Bardzo ciekawe bardzo jak to przy piwie - zdrowia życzę !
Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
Pierwsze wzmianki o browarze Tupadly pochodzą z 1735 rok, a część zabudowań przetrwała do dnia dzisiejszego. Obecnie całość jest pięknie wyremontowana, a od lipca 2020 roku w browarze na nowo warzy się piwo. W skład owego kompleksu, oprócz browaru wchodzi hotel, spa, piwne łaźnie, restauracja,...
Najmłodszy Znojemski browar nosi nazwę Old Cock. Powstał w miejscu starych garaży, a za sąsiadów ma ładnie odnowione budynki biblioteki, oraz muzeum.
Plecami graniczy z murami Klasztoru Minorytów, który z drugiej strony za sąsiada ma Browar Znojmo.
Browar pracuje pełną...
Comment