wystrój drewniany i ciekawa nazwa , bo też jest to domek z bali pośrodku działek. trochę parasoli i stolików, kilka ław w środku, klientela osiedlowa wielopokoleniowa, ceny znośne (patrz poniżej). byłem w godzinach popołudniowych i w mordę nie dostałem. jak na lokal o złej reputacji całkiem niezły zestaw piw: poza Żywcem, Warką Strong, Okocimiem jest Kasztelan (3.5 zł) i Leżajsk (3.80 zł).
na działkach przy pętli Krowodrza Górka, Rancho (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiestety w zeszłym tygodniu lokal się spalił Na wakacje jednak mają go odremontować (czyt. odbudować). Szkoda, bo całkiem sympatyczny był
Jakieś 2 lata temu też się spalił.
Byłem tam jakiś miesiąc temu. Nie było najgorzej, choć nie było Leżajska.=bahtol=
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzito już wiem dlaczego takie tłumy w sąsiednim Mniam Mniam na piwie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziFajnie się tam siedzi wieczorem w ogródku w lecie przy Kasztelanie. Muzykę puszczają prosto z radia, więc jest w miarę uniwrsalna. Może niektórych kibiców zainteresuje fakt, że przesiadują tam kibice Cracovi Obsługa bardzo konkretna, choć piwo leją bez piany jak się nie przypomni.
Brakuje mi tego miejsca.
Comment
-
Comment