Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
Stolarska 6, Pierwszy Lokal Na Stolarskiej Po Lewej Stronie Idąc Od Małego Rynku
Collapse
X
-
Smocza głowa kaput
rozmawiałem wczoraj z szefem knajpy na stolarskiej. po remoncie nie ma już w menu piwa "smocza głowa". powód - pan producent przestał (chwilowo) produkować smoczą głowę na rzecz pale ale, które nie było dobre, i jak to opisał szef lokalu "potok klientów pijących smoczą głowę odpłynał". mam nadzieje, że w pozostałych lokalach gdzie serwują smoka nie stanie się to samo. mówiąc szczerze, troche sie w****iłem, bo to mój ulubiony lokal, a stał sie takim zwłaszcza dzięki Głowie
Comment
-
-
-
Bardzo przyjemna knajpka. No i ten "ale"- prawda drogi bo 6 zł ale warto. Fajnie, że w końcu w Krakowie poza C.K. można napić się piwa warzonego lokalnie. Coś fantastycznego Problem w tym, że jest to tak mało znany gatunek piwa, że mało ludzi wogóle go spróbuje. Przecież inni kupią "Żywca" zamiast jakichś dziwactw angielskich
Comment
-
-
Wszystkie lokale w tym i ten otrzymały gustowne zewnętrzne proporce informujące o obecności Smoczej Głowy. Dla porządku lokal ma stronę internetową.
Comment
-
Comment