Czy wiadomo o jej powrocie do tegoż lokalu?
Stolarska 6, Pierwszy Lokal Na Stolarskiej Po Lewej Stronie Idąc Od Małego Rynku
Collapse
X
-
-
Mnie ten lokal się baaardzo podoba. Z magnetofonu leciał Breakout, jakieś Kaziki i Kulty plus trochę jazzu. Mało piwne ale w sumie wygodne (szczególnie do wariactw z dzieckiem) kanapy (już na szczęście podniszczone i tworzące klimat). I piwo, piwo piwo - hitem tego wyjazdu i ostatnich miesięcy jest dla mnie Dark i Amber z Bonera. Cudo, cudo, cudo. Chciało się jeszcze i jeszcze. Dark w typie stout, Amber w typie moim zdaniem bitter."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
I nadal mi się podoba. Czekając tu na pociąg do Rabki spędziłem z samego rana cudowne godziny. Piwo tak pyszne, że nie wyrażę słowami - wielka chwała Zawierciu za pokuszenie się o wyjście daleko poza polskie tradycje piwne. Do tego świetne kanapki w rozsądnych cenach. Czego chcieć więcej? Może minimalnego obniżenia ceny Smoczych Głów z 7 na 6 PLN"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jeśli chodzi o Zawiercie to najlepsze w Szynku,a cenowo bardziej spodziewam się 8PLN niż 6.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziCzego chcieć więcej?
Comment
-
-
Nadal dostępne Zawiercie w świetnej cenie 7 pln biorąc pod uwagę, że stąd zaledwie kilka kroków na Rynek Główny. Niestety nie miałem czasu spróbować jakości serwowanego tu piwa...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Jakieś dwa tygodnie temu pojawiły się butelki:komplet Zawiercia oraz pszenica z Brzeska
i niepasteryzowany Kasztelan„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi(...) oraz pszenica z Brzeska
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNadal dostępne Zawiercie w świetnej cenie 7 pln biorąc pod uwagę, że stąd zaledwie kilka kroków na Rynek Główny. Niestety nie miałem czasu spróbować jakości serwowanego tu piwa...
Można przyczepić się tylko 2 rzeczy: łyżeczkowania piany przy nalewaniu i uporczywego używania nazwy Smocza Głowa (napisy na ścianie za barem).Last edited by toto; 2010-11-02, 13:39.
Comment
-
-
Lane piwa z Zawiercia są świetne! Dużo lepsze niż wersje butelkowe. Mlaskaliśmy z Jurandofilem z zachwytu aż się po starówce niosło.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi...oraz pszenica z Brzeska
Comment
-
-
Ciekawe jeszcze ile osób nabije sobie posta na tym Brzesku.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jeszcze ile osób nabije sobie posta na tym Brzesku.
Comment
-
-
Teraz proszę przeczytaj swoje spostrzeżenie z postu http://www.browar.biz/forum/showpost...9&postcount=40 i powiedz mi Marcinie czy biorąc pod uwagę liczbę postów nie na temat jaką to wygnerowało, to wg Ciebie taka ironiocznie-sarkastyczna uwaga jest sensownym nakierowaniem człeka w stronę prawidłowej wiedzy na ten temat?Last edited by ART; 2010-11-04, 12:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment