Stolarska 6, Pierwszy Lokal Na Stolarskiej Po Lewej Stronie Idąc Od Małego Rynku
Collapse
X
-
-
Comment
-
Teraz 12, ale i tak za tę cenę trudno wypić krafta w Krakowie. Ostatnio był goryczkowy Golden Ale i Amber. Lokal w sumie bez zmian i o to chodzi...Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2022-07-30, 17:48.👍 1Comment
-
Comment
-
Jest to miejsce szczególne, nie tylko dla mnie, więc nawet jakbym miał 15 min. wpadnę. Tak też wypatrzyłem butelkowe piwo BSK. Sama knajpa bez zmian i to lubię.
Jest zarzut, że "fajkami daje", bo sale niefajkowe są połączone z tymi bez. W lecie jest lepiej, bo są otwarte na zewnątrz te pomieszczenia pomiędzy. W zimie jednak to czuć, choć wszystko zależy w jakiej porze. Dla mnie jeszcze było spoko. Obowiązkowe miejsce w Krakowie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
-
Cześć.
Z góry przepraszam, jeśli to złe miejsce na ten temat i proszę moderatorów o ewentualne przekierowanie.
Do meritum przechodząc.
Jeśli chcielibyście pomóc i poświecić 5 minut na wypełnienie ankiety, to byłbym bardzo...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2018-12-05, 20:32 -
-
Odległość z Koszyc do Malej Idy nie jest daleka, to zaledwie kilkanaście kilometrów z centrum miasta.
Czas w którym jechałem autobusem podmiejskim był tym, kiedy z miasta wraca się do miejsca zamieszkania ze szkół czy pracy.
Przebicie zakorkowanymi ulicami wschodniej metropolii...-
Channel: Słowacja
-
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 - Loading...
- Koniec listy.
Comment