Mój drogi od dłuższego czasu na browar.biz toczy się dyskusja dotycząca „okocimskiej” pszenicy i jego pochodzenia. Gdy pisze taką nieścisłość forumowicz z trzyletnim stażem trzeba czasami ironicznie a czasem dosadne sugerować, że pisze głupotę..
Stolarska 6, Pierwszy Lokal Na Stolarskiej Po Lewej Stronie Idąc Od Małego Rynku
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMój drogi od dłuższego czasu na browar.biz toczy się dyskusja dotycząca „okocimskiej” pszenicy i jego pochodzenia. Gdy pisze taką nieścisłość forumowicz z trzyletnim stażem trzeba czasami ironicznie a czasem dosadne sugerować, że pisze głupotę..„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJasne
Nie jest wstydem przyznać się do pomyłki.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziFacet i będziesz mi jeszcze wmawiał czy to wiem czy się mylę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie denerwuj się bo żyłka pęknie i będzie tragedia„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziŻeby tobie nie pękła od zbytniej buty i patrzenia na licznik postów.
Comment
-
-
Ciasta
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziUzupełnię, że oprócz kanapek mają wyborne ciastaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Witam wszystkich.
Bardzo lubię to miejsce, obsługę, klimat i piwo tu serwowane, jednak uważam, że zbyt dużo miejsca przeznaczone jest dla palących (2 duże pomieszczenia z wygodnymi fotelami/kanapami, podczas gdy dla niepalących rozkoszujących się smakiem i zapachem piwa zaledwie jedno małe pomieszczenie... ) Często zdarzało mi się nie znaleźć miejsca dla niepalących - sad but true...
Sugestia dla właścicieli - może warto coś z tym zrobić...?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Też tak sądzę, ale widocznie właściciele preferują palącą klientele.
Dla mnie ten lokal jest super w lecie, gdy można sobie siąść na zewnątrz z gazetą i degustować Zawiercie Bursztynowe
Tego właśnie brakuje Non Iron czy Omercie, nad czym bardzo ubolewam.
Comment
-
Comment