Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
Wyświetlenie odpowiedzi
Stolarska 6, Pierwszy Lokal Na Stolarskiej Po Lewej Stronie Idąc Od Małego Rynku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziBursztynowe obecnie 8 zł. Tak poza tym chyba nic się nie zmieniło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTeraz trzy Smoki na krainie. Golden, Amber i Dark. Cena bez zmian.
Comment
-
-
Teraz 12, ale i tak za tę cenę trudno wypić krafta w Krakowie. Ostatnio był goryczkowy Golden Ale i Amber. Lokal w sumie bez zmian i o to chodzi...Last edited by e-prezes; 2022-07-30, 17:48.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW lipcu już 14 małe, 16 duże. Zawsze dwa na kranie: amber i golden.mb WOS
Comment
-
-
Jest to miejsce szczególne, nie tylko dla mnie, więc nawet jakbym miał 15 min. wpadnę. Tak też wypatrzyłem butelkowe piwo BSK. Sama knajpa bez zmian i to lubię.
Jest zarzut, że "fajkami daje", bo sale niefajkowe są połączone z tymi bez. W lecie jest lepiej, bo są otwarte na zewnątrz te pomieszczenia pomiędzy. W zimie jednak to czuć, choć wszystko zależy w jakiej porze. Dla mnie jeszcze było spoko. Obowiązkowe miejsce w Krakowie.
Comment
-
Comment