1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
ZAPRASZAMY W SYLWESTRA, JAK CO ROKU MAMY "POPROSTU" OTWARTE
CZYNNE OD 12 DO.... Pierwszego otwieramy również od 12
W ofercie:
Opat Kvasnicak z Kolendrą
Salak 11% Rezany
Skalak Jasny 12%
Erdinger pszeniczny
Velkopopovicky Kozel Cerny
Bernard jasny niefiltrowany
Bernard Tmavy
Ciemne z Zawiercia
Miodowe z Zawiercia
Żywiec
Zapraszamy
Last edited by NonIron; 31-12-2010, 16:55.
Powód: literowka
Ekipa z Non Iron mogłaby się przejechać do Wawy i zorganizować kurso-konferencje dla warszawskich właścicieli lokali pt.: "Można mieć w lokalu piwo lane, co więcej można mieć kilka nalewaków, co jeszcze więcej można mieć piwo dobre i co najwięcej można je sprzedawać po normalnych a nie paskarskich cenach"
"nie traćcie ani sekundy, zmarnowany jest czas, którego nie spędzacie w gospodzie", Ladislav Klima "Tragikomedia ludzka"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lubiepiwo90
Ekipa z Non Iron mogłaby się przejechać do Wawy i zorganizować kurso-konferencje dla warszawskich właścicieli lokali pt.: "Można mieć w lokalu piwo lane, co więcej można mieć kilka nalewaków, co jeszcze więcej można mieć piwo dobre i co najwięcej można je sprzedawać po normalnych a nie paskarskich cenach"
Comment