Jak zwykle pysznie, szczególnie wykończone Zawiercie w piątek podawane w eleganckich szklankach "z brzuszkiem".
św. Marka 27, Non Iron
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
w knajpce wszystko pięknie ładnie,polecam Skalaka. Niestety nie da się wysiedzieć w takim dymie, żeby spróbować ponad 1 piwo, sam kiedyś paliłem, i jestem przeciw całkowitym zakazom palenia. ale jakaś wentylacja albo coś.... błagam.... albo zrobić palenie tylko na antresoli....
Comment
-
-
Hmm, a nie 13 zamiast 11? Przynajmniej taką zamawiałem widząc nalewak Trochę za mało lekkie jak na 13.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jak wygląda sytuacja z Opatami? Jest szansa na czereśniowy w najbliższości?Last edited by danhaj; 2010-04-25, 17:41.
Comment
-
-
Witam po zbyt długiej przerwie
Od jutra, bo dziś raczej późno dotrą, w stałej dostępności wracają Skalaki i Opaty. Jadą także inne przysmaki. Zaczniemy od dawno nieserwowanego a często wspominanego Opata pieprzowego i Skalaka Rezanego.
Zapraszamy codziennie od 14, sobota i niedziela od 12 do oporu
Na bieżąco będziemy informować co w nalewakach
PozdrawiamLast edited by NonIron; 2010-10-18, 19:57.
Comment
-
Comment