dym zaletą jedynie przy bilardzie ale mimo zadymienia wielkiego i szczypania ludzi i cyborgów w oczy, to ciuchy nawet potem tak nie śmierdziały! miło tam jest - ja lubię takie klimaty! i tylko jakieś ogrzewanie mogłoby być...
Kalwaryjska 66, Piwiarnia Relakspol (zamknięte)
Collapse
X
-
Knajpka bardzo miła! Piękna odmiana po tych wszystkich masówkach dostępnych w okolicach Starego Miasta. Niestety wcvzoraj może na skutek tych upałów Pils lany którego zakupiłem był zbyt mało schłodzony. Zakupiłem jeszcze do domu 2 butelkowe i szklanke firmową Relakspola Panie przy barze chyba już wiedzą o co chodzi bo od razu rzuciły cene za szklanke-zapłaciłem 4 zł. Fajne miejsce, przy następnym razie znów odwiedze. A jak komuś się znudzi to może się wybrać 100m dalej do knajpki z lanym Brackim m.in za 0,5l 3,5zł-też miło i naprawde schludnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal... może się wybrać 100m dalej do knajpki z lanym Brackim m.in za 0,5l 3,5zł-też miło i naprawde schludnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiech ktoś wreszcie skończy tą beczkę Smoczej w Piwiarnii Dziś piwo z niej było zupełnie bez gazu i piany i dodatkowo nabrało tak potężnej goryczy, że gęby mi i koledze wykrzywiało
Poza tym nie ma już pilsa w promocji za 2zł. Promocja podobno była tymczasowa.
Dodatkowo piwo zdrożało. Pils 2,70zł.
Comment
-
-
z tego co pamiętam promocja obowiązywał w godzinach 17-19 i rzeczywiście jej już nie ma. z lanych dalej to samo- pils nawet powyżej przeciętnej.
z butelkowych ichniejszych Excellent Mocne i Relaks Pils oraz Krakowiak (za 3.80) oraz portery: żywiecki, strzelca i krajana.
ogólnie pustawo o 17.
Comment
-
-
Wczoraj kumpel (pracuje niedaleko w sklepie) powiedział mi, że lokalu już nie ma ! Wisi kartka, że remont, ale podobno kamienicę odzyskał właściciel i w miejsce Piwiarni ma być bank (jak go poinformował miejscowy, częsty gość).
Dla mnie ten lokal i zamknięty z 3 lata temu „Pod Beczułkami” na Dietla były wzorcowymi mordowniami i legendarnymi, znali je wszyscy. Czy jest jeszcze jakaś?Last edited by MarcinKa; 2007-01-12, 14:02.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment