Niestety od wczoraj nieczynne. z informacji które uzyskałem wynika że "Norymberska" zakończyła swoją działalność.
Krakowska 27, Restauracja Nolio (d. Migawka / Lokator)
Collapse
X
-
Co do DOMU Norymberskiego to wszystko wskazuje na to, że lokalu już tam nie będzie. Podobnież byli niezorganizowani a właściciel nieruchomości wymagający.
Na Konfederackiej - Cafe Best (nie opisuję bo tylko zajrzałem a nie pamiętam dokładnego adresu) jest każdy z Tucherów ale w wersji butelkowej.=bahtol=
Comment
-
-
Nowym partnerem Domu Norymberskiego i dzierżawcą dawnej restauracji jest kawiarnia/galeria Lokator. Trzeba by obadać, czy znów leje się tam piwo.Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-10-01, 11:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumHe he, a nam się udało załatwić, że mamy tam z Koła Historyków bal noworoczny, ZA DARMO! Tylko za jedzenie zapłacimy i za piwo, bez żadnej gaży za lokalŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wczoraj byłem tam na koncercie Południcy!, to moje pierwsze odwiedziny w tym lokalu. Przyjemny wystrój i fajny klimat. Pod kątem koncertów niestety lokal kiepski. Mało miejsca i nagłośnienie słabe. Piwnie też słabo. Żywiec za 7 PLN i Paulaner.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment