Na prośbę (co po niektórych ) lane Palone można się napić w każdej restauracji "Chłopskie Jadło", i kilku innych "drogich" knajpach.. Ale mi polecono (podobno najtaniej) "HARIS" Piano Jazz Bar. Jest to gdzieś przy płycie rynku, chyba w okolicach kościoła Mariackiego.
Rynek Główny 28, Harris Piano Jazz Bar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNa prośbę (co po niektórych ) lane Palone można się napić w każdej restauracji "Chłopskie Jadło", i kilku innych "drogich" knajpach.. Ale mi polecono (podobno najtaniej) "HARIS" Piano Jazz Bar. Jest to gdzieś przy płycie rynku, chyba w okolicach kościoła Mariackiego.
-
-
Rynek Główny 28, Harris Piano Jazz Bar
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak... Ale mi polecono (podobno najtaniej) "HARIS" Piano Jazz Bar. Jest to gdzieś przy płycie rynku, chyba w okolicach kościoła Mariackiego.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumHaris jest po drugiej stronie Rynku, obok Piwnicy pod Baranami i posterunku policji
lokal o klimacie jazzowym (na I piętrze tej samej kamienicy znajduje się klub z muzyką house, pop, soul - jakby komuś jazz się znudził) z koncertami. wystrój całkiem ciekawy, ale dyskryminuje go ubikacja wołająca o pomstę do nieba i jakiś pies wałęsający się między gośćmi (może to inwazja Dog in the Fog??). z piw lanych zauważyłem, iż wyłącznie CP, w tym Palone (nie wiem po ile, bo mi znajomek stawiał) do wypicia, ale szczegóły oceny piwa w dziale Piwo - konkretnie.
Comment
-
-
Knajpka dokłądnie pod moją uczelnią
Lany Okocim i Palone w cenie 6,5 zł tak więć dość drogo. Są też dni z promocją dla studentów, ale jeszcze nie sprawdziłem jak wtedy prezentuje się cenowo.
Lokal raczej dla miłośników tego typu muzyki, bardzo często są koncerty. Standardowy piwniczny wystrój z elementami muzycznymi, dużo obcokrajowców.Memento Mori
Comment
-
-
Kolega nowy, więc musi pozaznaczać w kilkunastu tematach gdzie był i jak to fajnie i sympatycznie mu było. Tylko jaką wartość ma dla nas taka informacja w stylu gryzmołów "Byłem tu. Maciek." A gdzie najważniejsze - zapis o tym jakie piwa są w danym lokalu, który nie był opisywany wiele lat, więc pewnie coś się w nim zmieniło?Last edited by Pendragon; 2012-11-03, 14:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment