Nic się nie zmieniło - zasadniczo. Teraz jakby mniej ludzi niż dawniej, no ale to może przez wakacje.
Dietla 69, Kazimierska Piwniczka [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziBrowaru Relakspol już nie ma a piwo dalej się leje, po 3,5 zł za Mocne. Czyje? Na pewno nie z Borkowskiej, choć taka ozdoba nalewaka widnieje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziPiwo Mocne dalej po 3,50 zł/0,5 l. Pochodzi z Zawiercia (Tager Mocny?), choć na nalewaku ś.p. Relakspol, a Pani za barem twardo początkowo twierdziła, że to piwo krakowskie.
Gdyby tam jeszcze lali te "ejle" robione dla Krakowa, to jeszcze by była w tym nutka prawdy...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pani za barem zapytana o pochodzenie piwa, przyznała od razu, że to piwo z Zawiercia (mocne - a zatem boner). Zawsze lubiłem tutaj przychodzić, gdyż lokal ma swój specyficzny urok.
Abstrahując od powyższego, stwierdzam, że niestety jakość piwa zdecydowanie się pogorszyła, być może na to piwo jest mały popyt i się przeleżało.
Comment
-
-
Cena za Zawiercie Mocne bez zmian - 4,50. Towarzystwo też bez zmian. Specyficzne miejsce, ale już tyle razy byłem, że się nie boję
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zamknięte na amen?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo już koniec. Tego typu lokale odchodzą do lamusa.
Jest gitPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment