Biskupia, Espresso (zamknięte)
Collapse
X
-
Wizyta zaiste nagła i niespodziewana była, no i krótka Ale zdążyłam w miłym towarzystwie E-prezesa zaliczyc dwa Amber Ale w bardzo sympatycznej knajpce, na wielkie spotkania to się ona nie nadaja, właśnie ze względu na nowe meble, ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne. No i psychodeliczny kibel
Obsługa równiez bardzo miła, jedyne, do czego się przyczepię, to że piwo było nieco za zimne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesprzy okazji niespodziewanej acz miłej wizyty marusi w krakowie odwiedziliśmy ten lokal i jestem pozytywnie zaskoczony. są nowe meble!
Comment
-
-
byłbym zapomniał... w tym lokalu od 7-go lipca trwa konkurs najpiwniejszego moczymordę chodzi o to kto do końca miesiąca wypije najwięcej... nagrodami są gadżety reklamowe przygotowane przez browary Stary Kraków, Tucher i Tyskie. szczegóły u barmana/barmanki.
Comment
-
-
Espresso stało się moim i mojej żony ulubionym lokalem ze względu na piwo jakie tam podają oraz na bardzo małą liczbę gości w godzinach w jakich tam chodzimy.
Hm, konkurs na najpiwniejszego moczymordę? Pewnie nie mamy szans z e-prezesem i Shlangim, ale będziemy walczyć!! (no offence)Last edited by berdo; 2006-07-17, 18:34.
Comment
-
-
Knajpa dorobiła się nowego wyposażenia. Siedzenia w kolorze jasnoniebieskim skutecznie rozjaśniły lokal, także nie jest już norą. A po tym, jak padł mit seryjnego mordercy, tam przetrzymującego swoje ofiary, całkiem przyjemna to jest knajpka. Jeszcze jak Bahtol zaśpiewa, E-prezes zatańczy (no prawie zatańczy) lokal marzenie. I w mordę nikt nie dostał Czyli same plusy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment