Jak wspominałem, tak finalnie informuję: pod tą nazwą i w tym konkretnym miejscu lokal przestał istnieć. Nie zakładam nowego wątku, ponieważ nie pamiętam dokładnie nazwy nowego i czy zmienił się adres z Biskupia 2 na inny. Lokal chyba nazywa się Coltrano albo Soltrano. Restauracja dopiero od kwietnia, ale drink bar już działa. Resztę wkrótce... w innym wątku.
Biskupia, Espresso (zamknięte)
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.
Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.
Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.
Rojber...-
Channel: Browary polskie
2021-11-07, 16:28 -
-
Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu
Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.
Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....-
Channel: Dolnośląskie
-
-
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus...8145959667329a
Oczywiście sytuację całkowicie rozumiem i żalu nie mam. Ale tym samym skazany zostałem na praktycznie całkowitą prohibicję....
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment