Knajpka na końcu pl. biskupiego, bliżej łobzowskiej w przyziemiu (a jakże!). dawniej podawli tam Strzelca potem zmienili na Warkę, ale widać nie schodziła, bo teraz jest Tyskie i Smocza Głowa (cena: 4/4.5 zł). miejsca raczej niewiele, telewizor, ubikacja (czysta, ale jednoosobowa). Gdyby nie towarzystwo (młodzi, niewychowani smarkacze) byłoby fajnie.
Biskupia, Espresso (zamknięte)
Collapse
X
-
poprawiamy
widać za pierwszym razem źle trafiłem, bo po ostatnich wizytach wrażenie już bardziej pozytywne: ciepło, przytulnie, muza trochę o ton za głośna, ale da się rozmawiać, towarzystwo znajome (stali bywalcy) wszyscy popijają Smoczą Głowę pełen komfort w tym cenowy - obniżyli cenę piwa do 4 zł.
-
-
Przychylam się do tej drugiej opinii e-prezesa.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwsze wrażenie - ciemna nora. Na ścianach jakieś zdobienia dziwaczne. Na stołach obrusiki mocno kojarzące się z Rosją (ot kwiatki, złote nici). Toaleta jedna, może być. Do wypicia Smocza Głowa. Jakoś tak na mnie przygnębiająco działał wystrój tegoż lokalu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPierwsze wrażenie - ciemna nora. Na ścianach jakieś zdobienia dziwaczne. Na stołach obrusiki mocno kojarzące się z Rosją (ot kwiatki, złote nici). Toaleta jedna, może być. Do wypicia Smocza Głowa. Jakoś tak na mnie przygnębiająco działał wystrój tegoż lokalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno nie kolejna wielbicielka DNŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment