Z ciemnego i bursztynowego już było próbowane. Szkoda zachodu, to nie ten efekt...
Podbrzezie 2, Szynk
Collapse
X
-
Jeśli to to co myslę, to będę czekał i obserwował z zainteresowaniem. Zawsze to lepsze niż dojazd jakimś busem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Każda kolejna wizyta w Krakowie = odwiedziny SZYNK-u
W żadnym innym znanym mi miejscu Cornelius Weizen nie smakuje tak jak tutaj ... do tego przepyszne domowe jedzonko w przystępnej cenie i przesympatyczna atmosfera stworzona przez właścicieli - taka, że zawsze chce tu się wracać...Bo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
Znów udało mi się odwiedzić to świetne miejsce. Od właściciela dostałem ciekawą informację: Ciemne i Bursztynowe warzone są teraz w Zawierciu. Piwo nadal urzeka swoim niepowtarzalnym charakterem i wydaje się być ciekawsze od warek relakspolowych. Gdyby nie zgubna siła alkoholu mógłbym je pić w nieskończoność . Niestety, z oferty kulinarnej nie skorzystałem, bo byłem po obfitym posiłku w pobliskiej hinduskiej restauracji, chociaż to co widziałem na talerzach innych gości kusiło. Przy następnej okazji z pewnością skorzystam z połączenia wyśmienitego piwa i zachwalanej kuchni.
Comment
-
-
Jak donosi korespondent turystyczny (tomek35), Szynk od niedzieli będzie nieczynny do odwołania. Przyczyny nie są znane.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A czemu chcesz się ograniczać do bursztynowego? Ciemne jest nawet smaczniejsze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek Wyświetlenie odpowiedziWszystkich bywalców Szynku pragnę uspokoić. Szynk będzie nieczynny tylko w niedziele. Tomek35 widocznie źle zrozumiał informację wiszącą na drzwiach Szynku od wieków
Comment
-
Comment